Kurv
Din kurv er tom
Fri fragt på alle senge, Dansk Design, Dansk produceret, Dansk Kvalitet

Valg af Seng

At vælge den rigtige seng!

Din vægt under 75 kilo

 • Pocket Fjedre
 • Medium Hårdhed

Din vægt over 80 kilo

 • Pocket Fjedre
 • Fast Hårdhed

Din vægt over 95 kilo

 • Pocket Fjedre
 • Xtra-Fast Hårdhed

 

Først og fremmest skal din madras være stor nok, erfaringen viser, at den normalt skal være mindst 90 cm bred, og 10 cm længere, end du er høj. Ligger du meget uroligt, kan der være behov for endnu mere plads. Madrassen skal være af en sådan hårdhed, at en normal ryg er lige, når man ligger på siden. Du har behov for en blødere madras, hvis du vejer mindre eller har bredere hofter og/eller skuldre. Det modsatte gælder for tungere personer, de har brug for en hårdere madras. De fleste tror at når man har købt en ny seng, så er det for resten af livet, en god tommelfingerregel er at en TopMadras skal udskiftes hver 4-6 år og resten af sengen holder max 10 år. Hvis du ønsker at støtten skal bevares.

En måde at bedømme, om madrassen har en passende hårdhed, er at lægge sig på ryggen. Man skal så kunne presse en hånd ind under lænden og føle et jævnt tryk på hele bagsiden af kroppen. Hvis hæle eller enden synker ned, er madrassen for blød.
Er ens madras for hård, kan det hjælpe at lægge en rullemadras over. Gerne lavet af bomuld, der er velegnet til at opsuge sved. Er madrassen for blød, må den enten kasseres eller overlades til en, der er lettere end en selv. Brug altid to madrasser i en dobbeltseng. Derudover kan topmadrassen være med til at bløde en hård seng op, hvis du skulle have købt den forkerte model. Prisen på din seng spiller også en stor rolle, det er vigtigt at finde noget der passer til ens pengepung og ønsker. Men der sælges mange dårlige senge i Danmark som slår sig op på kvalitet til billige penge, men det gælder for senge som så meget andet, Pris og Kvalitet følges ad.

 Boxmadras:

Fjedrene og skummet er samlet i madrassens stof, som er fæstnet på madrassens træramme. Dette udgør en klassisk og simpel boxmadras, som skaber stabilitet og ro for ryggen, når du sover. De kan fås i forskellige hårdheder og størrelser, og du bør derfor nøje overveje, hvilken madras, som vil passe til netop dig. En boxmadras er delt op i komfortzoner. Komfortzoner er designet med det ene formål: At give kroppen bedre støtte om natten. 

Continental:

En Continentalseng er et populært valg, når det kommer til senge i danske hjem. Dette skyldes, at dens stabile ydre sikrer komfort og luksus i soveværelset. De mange lag giver mulighed for den rette hårdhed, som passer til netop din ryg. Continental senge er ved at blive danskernes fortrukne sengevalg, Den er stabil og kan sagtens bygges op med forskellige hårdheder i en 160/180 cm x 200/210 cm og så tager den sig godt ud i enhver indretning, men vigtigst af alt, den vil hjælpe dig med at få en fantastisk søvn.  

 

Boxelevation:

Med muligheden for elevation ved nakke, ryg og ben kan den perfekte liggestilling skabes, som er tilpasset til netop din krop. Præcis tilpasning er vigtigt for en god nattesøvn, og en god nattesøvn skaber et godt udgangspunkt for resten af dagen, Har du udfordringer med snorken, så vil et løft med nakken på bare 7% hjælpe med, at du vil få en bedre nattesøvn. En boxelevation er delt op i komfortzoner. Komfortzoner er designet med det ene formål: At give kroppen bedre støtte om natten. Elevationssengen er blandt andet yderst hjælpsom til personer med dårlig ryg eller hævede ben.
 • God mod snorken

 • God til aflastning for dine ben

 • Kan støtte dig rigtigt, hvis du læser eller ser tv i sengen

 • God højde når du skal ligge dig

 • God højde ved udstigning

 • Kan virke blød når du sætter dig på sengen, med det er sengens opbygning der giver den følelse, men tilbyder en fantastisk komfort, når du har lagt dig tilrette. med alt det en elevationsseng kan.

 

Vendbar madras:

Mange af madrasserne er inddelt i komfortzoner, som betyder at madrassen er inddelt med hårdere og blødere fjedre enkelte steder. Dette giver den korrekte og maksimale støtte til din krop. Passer perfekt til campingvognen, båden og som en ekstra gæstemadras. Mulighed for at vaske betrækket.

 

Valg af Seng