Om os

                               
Moonbeds har fokus på høj kvalitet, dansk design, dansk produceret, funktionalitet, samt en fantastisk komfort for dig, der har valgt, at handle hos Moonbeds.
Vi tror på, at den rette vejledning og rådgivning, gør at du ikke behøver at prøve at ligge i din nye seng før den lander hos dig, de fleste af os får ikke noget ud af at ligge i butikkernes senge, da 3 minutter ikke er retvisende for om den passer til dig de næste 7-10 år.
Vi ønsker at have en dialog med dig og høre om dine behov, skavanker, ønsker og drømme for at finde den rette seng til dig, samtidig kan vi holde prisen nede, da vi udelukkende er en online shop og ikke har nogen lagerbindinger.  Den seng du bestiller er lavet til dig og ingen andre, den bliver produceret efter dine ønsker og behov. 
Vi bestræber os på, at give en høj og kvalificeret kundeoplevelse, hvor dine ønsker og behov har højeste prioritet, men hvor prisen også er en vigtig faktor.
Moonbeds ønsker at lave en lang relation til dig, da en seng ikke bare er en seng, det er for de fleste, et møbel du har i mange år. Så oplevelsen er meget vigtig for os.
En person på 80 år, har brugt 25-30 år af sit liv, på at sove. 
Vi mener, at med den rette rådgivning så behøver man ikke at prøve vores senge, inden den færdige seng bliver leveret.
For os er noget så simpelt, som en god nattesøvn det vigtigste vi kan give vores kunder.
Vi står klar, hvis du har brug for hjælp eller vi skal lave et godt tilbud til dig. 
Vi har et udvalg af vores senge, der kan afprøves efter aftale, se kontakt info nedenfor.
Vi er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp. 
Vi ser frem til at hjælpe dig
 
Med venlig hilsen 
Moonbeds.dk
Karina Skovgaard Pedersen